Foto-Studio 5


Go to content

O nama


Foto-Studio 5 počeo je sa radom 11. 11. 1991!

U malom gradiću, podno sjevernih obronaka Medvednice, započeli smo obiteljski obrt.
Iz godine u godinu, ulaganje i razvoj bili su naša svakodnevica. Nakon gotovo dvadeset godina možemo reći da okrećemo jednu potpuno novu stranicu u našem poslovanju. Računala su uselila u naše domove, škole, urede,... digitalni fotoaparati pridružili su se klasičnoj fotografiji i koristimo ih svakog dana u sve većem broju. Njihovim razvojem razvili su se i strojevi za izradu fotografija koji mogu izrađivati fotografije vrhunske kvalitete iz svih Vaših donesenih medija.


Donesete li negativ, APS film, dijapozitiv, memorijske kartice koje koriste digitalni aparati, Vaše radove spremljene na USB stick, CD, floppy,... mi ćemo Vam napraviti najbolju moguću fotografiju i to do formata 40 x 60 cm!

Mjesto u kojem radimo!

Fotokopiranje, prijepis, plastifikacija,spiralni, termo i tvrdi uvez naše su stare djelatnosti. Video snimanja vršimo sa vrhunskim 3CCD kamerama tvrtke Canon.

Imate li potrebu za kvalitetnim printom a Vaš printer je zakazao ili je frka za ispis maturalne radnje, diplomskog i sl., mi to rješavamo za par minuta. I sve to do A3 formata u boji po zaista povoljnim cjenama.

 

Hvala što ste nam pružili priliku da Vam prezentiramo dio onoga što možemo učiniti za Vas !


Back to content | Back to main menu