Foto-Studio 5


Go to content

Galerija

Sretni trenuci

Knjige fotografija

Svoje slike sa vjenčanja i ostalih svečanih prigoda, sačuvajte u ukusno i luksuzno oblikovanom albumu, prikladnom za poklon i svakodnevno pokazivanje!


U današnje vrijeme digitalne tehnologije (fotoaparata, kamera, mobitela...), fotografiranje je postalo dostupno svima! Fotografije tada pohranjujemo na CD, DVD, vanjske memorije itd. i često ostanu nepogledane i padnu u zaborav.
Iz tako velikog broja fotografija mogu se osmisliti brojne priče, dočarati mnoge ljubavi, zaokružiti mnogi događaji, približiti boje, mirisi i toplina trenutka...
Zamislite da imate knjigu koja bi se zvala: "moja prva godina", "moja prva pričest", "mojih prvih 18...", naše vjenčanje..." i još mnoga veselja koje nam život pruža, za koje ne želimo da padnu u zaborav....
Sigurni smo da svaka obitelj zaslužuje godišnje jednu knjigu u kojoj bi bile sačuvane uspomene protekle godine, a možete je ponijeti sa sobom i pokazati je kolegicama sa posla...Naše Knjige fotografija su unikatni pokloni koji se ne mogu kupiti ni u jednom dućanu. U njima je Vaš veliki trud (fotografije određenog dogašaja) te naša velika želja da napravimo poklon koji će svatko s ponosom pokazivati, a drugi ljubomorno gledati.

Knjige fotografija se izrađuju u različitim formatima, tvrdo ukoričene i potpuno usklađene sa Vašim željama!
ZAPAMTITE! Događaji koji ne ostavljaju iza sebe opipljiv trag, kao da se nisu dogodili....!
Ne ostavljajte svoje fotografije i uspomene u računalima, jednog dana, u većini toga nećete moći uživati!


Knjige su preživjele stoljeća, naše Knjige fotografija mogu daleko više!Back to content | Back to main menu